Blauwe glerups shoe pantoffels

79,90
De beste prijs bij Topshoe


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Geen verzendkosten
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe glerups shoe pantoffels

Glerups schoen met leren zool, de comfortabele vilten pantoffel voor thuis of op kantoor. Pantoffels van Glerups zijn gemaakt van wol en leer. Niet meer en niet minder, puur natuur. Dat is de reden waarom ze zo heerlijk dragen, de natuur is niet te overtreffen. De huisschoenen zijn warm, licht en erg comfortabel. De Scandinavische vormgeving is to the point en wellicht daarom zo mooi.

De pantoffels zijn zijdezacht dankzij het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit New Zeeland. De buitenzool is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur.

Wolvilt ademt
De huisschoen draag je met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.

Natuurlijk gelooid kalfsleer
De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. De buitenzool is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. De zool is flexibel.

Aanbevolen gebruik: Wij raden u aan de Glerups alléén binnenshuis op droge ondergronden te gebruiken. Materiaal: 100% vilt uit natuurlijke pure wol en een zachte kalfsleren zool. De wol is afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit New Zeeland. Over Glerups
In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie.

Vilten is het langdurig in elkaar wrijven van wolharen met behulp van water en zeep. Een zware klus en Nanny was al snel de hele dag handmatig aan het vilten. Haar man Ove Glerup ontwikkelde daarom een machine om het werk te verlichten. Uiteindelijk werd een procedé ontwikkeld dat de kwaliteit van de Glerups producten verbeterde en de productieaantallen vergrootte. Inmiddels wordt Glerups wereldwijd verkocht en is de dagelijkse leiding in handen van zoon Jesper.

Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met hun schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid.

Maat:
36,  37,  38,  39,  40,  41,  42,  43,  44,  45,  46,  47,  48
Materiaal:
Wol
Voorraad: