Yumeko badjas jersey pine groen

59,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Pine Pine Green

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko badjas jersey pine groen

LICHTE, COMFORTABELE BADJAS VOOR IEDERE DAG
Deze badjas van 100% biologisch en fairtrade jersey katoen is heerlijk zacht, soepel en licht. Alsof u in uw favoriete t-shirt loopt. Maar dan van schouder tot knie. De kleur is Pine green. U schiet 'm zo aan 's ochtends en begint uitermate comfortabel aan een nieuwe (zomer)dag. Doordeweeks of natuurlijk in het weekend.

De badjas is voorgewassen zodat hij zacht is vanaf dag 1. Met iedere was wordt hij nog zachter. De pasvorm is mooi en zelfs flatterend. De ceintuur kan op 2 hoogten worden gestrikt. De badjas is in de maat M/L 115 cm lang. We raden vrouwen aan een maatje kleiner te nemen dan zij gewend zijn.

HET ZACHTE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
De jersey badjas is gemaakt in India. Natuurlijk van 100% biologisch katoen dat is gecertificeerd volgens de strenge regels van de Global Organic Textile Standard. Zacht en schoon.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN
Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En uw badjas nog zachter.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Jersey,  Katoen
Maat:
L/XL,  M/L,  S/M
Voorraad: