Antraciet-grijze Beddinghouse Sheer Antraciet Gastendoek 30 x 50 cm Set Van 2

13,95
De beste prijs bij Bedshop.nl


Merk:
Categorieën:

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, Fietskoerier.nl

Over Antraciet-grijze Beddinghouse Sheer Antraciet Gastendoek 30 x 50 cm Set Van 2

Het Sheer gastendoekje van Beddinghouse is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2. Het gastendoekje is van badstof gemaakt. Hierdoor is het gastendoekje super zacht, voelt lekker dik aan, neemt heel goed vocht op, is daarnaast goed ademend en sneldrogend. Het gastendoekje heeft een luxe boordafwerking en heeft een praktisch lusje. Dit gastendoekje is in de kleur anthraciet en heeft een effen design. Met hun eigentijdse design en kleur geven ze je badkamer een unieke uitstraling. Kortom met Beddinghouse badgoed haal je hotelkwaliteit in huis.

Voordelen van dit badgoed
Het Sheer gastendoekje is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen met een kwaliteit van 600 gr/m2. Het gastendoekje is van badstof gemaakt. Hierdoor voelt het gastendoekje super zacht aan, voelt lekker dik aan, neemt heel goed vocht op, is daarnaast goed ademend en sneldrogend. Het gastendoekje heeft een luxe boordafwerking en heeft een praktisch lusje. Dit gastendoekjeheeft een effen design. Het gastendoekje kan gewassen worden met gelijke kleuren tot 60 graden en is geschikt voor de wasdroger.

Effen


100% katoen


600 gr/m2


Wassen met gelijke kleuren tot 60 graden


Geschikt voor de wasdroger


Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.